Nekaj najbolj odročnih krajev za ribolov

1. ALJASKA

Aljaska je eno najbolj oddaljenih območij v Združenih državah. Ima ogromne divjine, ki jo lahko preživijo le najbolj odporni ljudje. Vendar ne glede na to, ali boste ribarili v notranjosti ali na obali, aljaško ribarjenje bo vedno odročno, saj se lahko zgodi, da tudi več dni ne srečate žive duše…no razen rib seveda.

2. PATAGONIJA

Nahaja se na skrajnem južnem delu Južne Amerike. Patagonija ponuja osupljivo pokrajino, kjer je na vrhu seznama vseh ribičev, muharjenje. To izkušnji, si boste zapomnili do konca vašega življenja. A s seboj le prinesite mobitel ali satelitski telefon, samo v primeru, da po nesreči zaidete v kakšno neprehodno področje.

3. Amazonka

Noben ribolov ni popoln brez omembe mogočne reke Amazonke. Reka Amazonka, ki teče skozi enega največjih deževnih gozdov na Zemlji, je napolnjena z veliko različnimi ribami, ki jih je treba seveda uloviti kot trofejo. A pozor, prisotnost caimana in anakonde pomeni, da najbrž ne boste edini, ki bo lovil ribe za večerjo.

4. Mongolija

Mongolija resnično ponuja nekaj najbolj oddaljenih ribiških mest na svetu. Medtem ko so na voljo splošna vodena ribolovna potovanja, lahko ribiči, ki se odločijo za Mongolijo, izberejo še bolj razgibane možnosti. Na lastno pest lahko raziskujete številne mongolske reke, ki ponujajo ribiške trofeje, ki jih ne najdete nikjer drugje na svetu.

Call Now Button